Om fotografering // jag och min kamera

Okej, here we go.
Jag tänkte skriva lite om mig och fotografering, hur vi hör ihop. Jag vet inte riktigt varför det gläder mig att trycka på en knapp som tar en bild som du kan ha i flera år och redigera, dela och skriva ut. Att ändra färger och ljus och skärpa och allt. Att det inte finns några regler och gränser på hur man ska göra.
Jag är inget proffs och jag kan inte mycket, men tillräckligt för att förstå att det är något väldigt roligt med det. Att hitta vinklar och sedan ta en bild som man kan ha med sig livet ut, är inte det underbart.
Jag vill lära mig mer om foto och redigering, bli bra och kanske bli något som har med detta att göra, som filmproducent eller något annat. Hade varit riktigt kul!
 
Jag har haft min kamera sen våren 2013 skulle jag tro, en Canon 1100d, den fungerar fortfarande då jag under tiden haft lite olika objektiv. I nuläget har jag ett tamron 28-300 mm som är superbra och både långt och kort som jag vill ha det. Såklart jag kanske vill ha en ny kamera eller objektiv, men för tillfället så har jag inga pengar till det oså :)) Men en vacker dag, då. Jag kan det mesta om min kamera och förstår hur den fungerar oså, med mest hjälp av fototidningar och internet typ. Är det någonting du undrar om min kamera eller något så kommentera gärna! :)
Kram, Agnes